X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Blogs Hotel Central Den Bosch

Op deze pagina zijn alle blogs te lezen die wij zelf schrijven voor en door Hotel Central zelf. Blogs bijhouden zijn leuk, belangrijk en leerzaam en wij hopen u hierdoor meer te kunnen informeren met wat er speelt binnen ons hotel en wat er allemaal nog gaat gebeuren! Vernieuwing, innovaties, evenementen en nog veel meer zal hier te pas komen! Heel veel leesplezier.

 ---------------------------------------------------------------------

Italiaanse Proeverij Central was weer geslaagd!

13-3-2017

Afgelopen zondag hebben we weer een geweldige Italiaanse Proeverij gehad met onze eigen Italiaanse kok Andrea Rinaldi, vergezeld door onze chef-kok Martijn van de Veeweij.

We zijn begonnen met een heerlijke Aperol Spritz op het dakterras van onze Penthouse waarna we met de groep naar de Hoofdwacht gegaan zijn om de proeverij te starten met live cooking van onze beste koks maar uiteraard ook met de fijnste bedieningsmedewerkers. Op een gezellige grote tafel mocht men meekijken, mee proeven & meekoken met de koks en hebben we uiteraard bij de Italiaanse gerechten ook Italiaanse wijnen geschonken! De dag is afgesloten met een overheerlijke klassieke Italiaanse Tiramisu met een klein Hollands tintje; Lange vingers!! Wij willen iedereen bedanken voor hun komst en kijken uit naar de komende Asperge Proeverij op 21 Mei a.s.

Foto’s en filmpjes zijn te zien op onze Facebook pagina!

---------------------------------------------------------------------

Asperges, Ze zijn er weer! Gouden mes voor Hotel Central
06-03-2017
Het aspergeseizoen bij aspergekwekerij Verhoeven in Cromvoirt is zaterdag 4 maart weer van start gegaan! De wisseltrofee 'het Vergulde Aspergemes 2016' gaat dit jaar naar: Golden Tulip Hotel Central aan het Burgemeester Loeffplein 98 in Den Bosch.

Cromvoirt- Al voor het 10de jaar reiken Erik en Lean hun wisseltrofee 'het Vergulde Aspergemes' uit aan een van hun horeca afnemers. Dit als dank voor al hun inspanningen met betrekking tot de invulling van de asperges. Eerder ging 'het Vergulde Aspergemes' naar Tante Pietje (Den Bosch), Herberg de Prins (Berlicum), Eetcafé de Stip (Den Bosch), Parfait Restaurant Brasserie (Cromvoirt), de Heer Kocken (Vught), Wijnbar Brasserie Pollevie (Den Bosch), restaurant-Brasserie Fleurie (Rosmalen), Hotel Restaurant In den Verdwaalde Koogel (Heusden) en restaurant 't Misverstant (Vught).

Al vele jaren levert Verhoeven aan Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. Mevrouw Karin Rademaker, directeur van Hotel Central, kwam hoogstpersoonlijk de asperges altijd al halen bij de ouders van Erik Verhoeven. Heden ten dagen worden de asperges van Verhoeven dagelijks bij Hotel Central geleverd. Niet alleen de kwaliteit van de asperges, maar ook de persoonlijke band met chef-kok Martijn van de Veeweij en zijn brigade vinden beiden erg belangrijk. Het Jeroen Bosch jaar is voor de Bossche horeca een geweldig jaar geweest! Er is een overmaat aan asperges klaargemaakt en gegeten. De gasten hebben genoten van de asperges bij Hotel Central en hebben dat niet ongemerkt gelaten, dat streelt beide partijen!

Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch is een hotel met een rijke geschiedenis (sinds 1905) en heeft een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. 'We willen ons onderscheiden als de huiskamer van 's Hertogenbosch", aldus een trotse Karin Rademaker.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw langs of schrijf u nu in voor de 'Live Cooking' Asperge Proeverij op 21 mei 2017 in Central. Gelieve te reserveren via mail info@hotel-central.nl o.v.v. 'Asperge proeverij'

 ---------------------------------------------------------------------

Empty text segment