X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Congres-, en Vergaderclassificatie

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

4 Vergaderhamers voor Golden Tulip Hotel Central te 's-Hertogenbosch

Golden Tulip Hotel Central is aangesloten bij de Congres- en Vergaderclassificatie. Het symbool van het kwaliteitskeurmerk voor congres- en vergaderaccommodaties, is de Vergaderhamer. De doelstelling van de classificatie is het verhogen van de professionaliteit en de kwaliteit van de branche, het onderscheiden van bedrijven die zich hebben bewezen en het bevorderen van de transparantie voor de klant.

Sinds 16 september 2011 beschikt Hotel Central over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Met deze 4 hamer status positioneren wij ons op de plek waar wij willen zijn: kwaliteit, service en toch betaalbaar.

Door inspecteur Ir. Ton Soons is een herinspectie uitgevoerd bij Golden Tulip Hotel Central te 's-Hertogenbosch. Deze accommodatie, gelegen in hartje centrum beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen en bevinden zich allen op de begane grond. Tevens beschikt Golden Tulip Hotel Central over een prachtige 14e eeuwse Gewelvenkelder De Hoofdwacht die uitermate geschikt is voor een feest, receptie of een diner.

Volgens het recent geïntroduceerde puntensysteem voldoet deze accommodatie ruimschoots aan de eisen voor classificatie als 4-hamervergaderaccommodatie. Sinds de eerdere inspectie zijn duidelijk verbeteringen aangebracht in airco, kunstlicht, inrichting, comfort, toegangsbeheer, duurzaamheid en uitstraling met als resultaat een upgrade naar 4 vergaderhamers.De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties en 16 erkende congresorganisatiebureaus.

Voor de congres- en vergaderclassificatie komen accommodatieverschaffers (congres- en vergaderaccommodaties) in aanmerking. Zij kunnen classificatie aanvragen en aan de hand van een aantal criteria wordt beoordeeld of zij als vergader- of als congresaccommodatie en met hoeveel vergaderhamers worden geclassificeerd. Bij classificatie wordt het bedrijf ingeschreven in een register en mag het zich afficheren als geclassificeerd congresbedrijf. De classificatie is voor onbepaalde tijd geldig. Eenmaal per vier jaar wordt getoetst of het geclassificeerde bedrijf nog aan de gestelde normen voldoet. Op deze wijze blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Bijlage: Promotiefilm Congres- Vergaderclassificatie