X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Vriendelijkheid, kwaliteit en Brabantse gastvrijheid!

 

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Rookbeleid

Alle kamers, zalen en openbare ruimtes in het hotel zijn geheel rookvrij! Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Golden Tulip Hotel Central is een begrip sinds 1905 en staat vooral bekend om haar vriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en uiteraard Brabantse Gastvrijheid!

Wij beschikken over restaurant De Leeuwenborgh, de gezellige Brasserie Central met uitzicht op de markt en 2 hotelbars. Daarnaast is onze 14e eeuwse gotische Gewelvenkelder De Hoofdwacht uitermate geschikt voor grote feesten, sfeervolle recepties en culinaire diners. Een echte aanrader als u op zoek bent naar dat extra bijzondere tintje aan uw bruiloft...!

Wij denken graag met u mee over de invulling van de dag en aankleding van de door u gereserveerde feestruimtes. Maak ook uw gebeurtenis bijzonder: compleet in eigen stijl!


Bloemen
Sinds een aantal jaren worden de bloemen in Hotel Central verzorgd door onze huisbloemist Jack van Schaik. Wat dacht u van een romantisch bruidsboeket op uw huwelijksdag of mooie kleurrijke Biedermeiers op uw dinertafels? Bloemen zorgen toch altijd nét voor dat extra bijzondere tintje! Wij vernemen graag uw wensen. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan hier de website van Jack van Schaik voor verschillende foto's.

KunstKado
Op zoek naar een origineel kado? Wat dacht u van KunstKado; Live kunst tijdens een feestelijke gelegenheid, zoals uw bruiloft, receptie of bedrijfsfeest. Met KunstKado haalt u een professionele kunstenaar in huis die live een kunstwerk maakt tijdens deze gelegenheid.

Muziek
Golden Tulip Hotel Central beschikt over een prachtige 14e eeuwse Gewelvenkelder De Hoofdwacht met een eigen bar. Deze unieke ambiance is een echte aanrader en uitermate geschikt is voor een spetterend feest een sfeervolle receptie en/of een heerlijk culinair diner. Er zijn diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een dansvloer, een podium en/of het huren van Audiovisuele apparatuur.

Dancelite Light & Sound Support
Uw partner op het gebied van licht-, geluid- en rigging faciliteiten. Zij kunnen u voorzien van professioneel advies en ontwerp dat afgestemd is op uw wensen en budget, of het nu gaat om een drive-in show, bedrijfspresentatie of losse verhuur. Zo krijgt uw evenement die ''WooW' factor die het verdient. Meer info: www.dancelite.nl

Themadiners en feesten
Voor gezelschappen serveren wij heerlijke lunchbuffetten, menus, uitgebreide buffetten, een echte Brabantse koffietafel of een stijlvolle High tea. Om uw feest en/of diner tot een groot succes te maken, kunt u kiezen voor een speciaal thema zoals een Moorddiner of een smartlappenfeest. Kijk voor leuke initiatieven eens op www.detectivedinner.nl

Groepsactiviteiten / workshops
Wij zijn u graag van dienst bij het organiseren van een leuke workshop, groepsactiviteit of een heerlijk dagje uit in Den Bosch. Hierbij slechts een greep uit de vele mogelijkheden, die 's-Hertogenbosch u te bieden heeft: een stadswandeling onder leiding van een echte Bossche stadgids, een vaartocht op de wateren van de Binnendieze of een rondleiding in een van de musea in centrum Den Bosch.

Voor meer informatie over De Hoofdwacht klik hier: De Hoofdwacht Factsheet
Bekijk hier: Promotiefilm YouTube