X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Fitnesscentrum

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Ons fitnesscentrum van ruim 60m² is gelegen op het dak van Golden Tulip Hotel Central en heeft eenuniek uitzicht op de prachtige kathedraal de Sint-Jan, dé trots van onze stad 's-Hertogenbosch. In de volksmond ook wel Den Bosch genoemd.

Alleen onze hotelgasten hebben toegang tot ons fitnesscentrum. U kunt, geheel kosteloos, gebruik maken van diverse professionele apparaten onder andere een crosstrainer, een loopband, een fiets en roeiapparaat en een meervoudig te gebruiken krachtapparaat. De loopband en het fiets apparaat zijn tevens uitgerust met een TV zodat u ongestoord uw eigen programma kunt volgen tijdens uw work-out.

Juist door het gevarieerde aanbod is er voor onze gasten ieder wat wils. De professionelecardioapparatuur voor het trainen van uw hart- en bloedvaten en longsysteem en met de professionele fitness apparatuur kunt u juist aan de slag om uw spierfunctionaliteit en kracht versterken. Van werken aan een goede conditie tot gewoon willen sporten en relaxen op ieder gewenst niveau.

Al met al een bijzondere aanvulling op de service die wij, als Hotel Central, onze gasten graag willen geven!