X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Live Cooking Proeverijen € 49,50

BRABANTSE PARELS
Een bijzondere Live Cooking proeverij waarin wij, samen met Pascale Fagel van viswinkel Visch en Jan van Kollenburg van stadsbrouwerij ’t Kolleke, al het lekkers wat Brabant te bieden heeft extra in het zonnetje zetten. Van 14.00 uur tot 17.00 uur gaat u genieten van een heerlijk, culinair “Brabantse parels – al het goeds uit het Brabantseland” menu.

WAT DACHT U VAN…
• Heerlijke verse haring van viswinkel Visch
• Jheronimus Bosch bier van stadsbrouwerij ’t Kolleke
• Paling in ’t groen met verse paling uit Moerdijk
• Gefermenteerde asperges van Ter Stege uit Sint-Michielsgestel
• Ravioli met pulled brisket van het Hereford rund uit Wanroij
• Procureur van het Heyde Hoeve varken uit Nuenen
• Verse aardbeien uit Sint-Michielsgestel

PRIJS € 49,50 PER PERSOON
Bijpassende wijnproeverij (3 proefglaasjes) € 7,50 per persoon

AANMELDEN? DAT KAN....!
Vraag het onze collega’s, dan reserveren wij alvast voor u een ‘Live Cooking’ tafel. Bellen of mailen kan uiteraard ook altijd.
Reserveren o.v.v. ‘Brabantse Parels proeverij  op 3 juni 2018
Telefoon 073-6.926.926 - Mail info@hotel-central.nl