X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Music @Cé

Swinging Sunday Grooves@Cé

Iedere laatste zondag van de maand zal het Jazz Circus Collective muzikaal gaan uitpakken in Brasserie Cé.

De Jazz Circus Collective DJ's starten om 16.00 uur en gaan zeker tot half acht door. Iedereen mag vrij inlopen. U kunt komen genieten van speciale cocktails of een van de 5 verschillende bieren op tap met 'iets vertrouwd' als een bitterbal of 'iets nieuws' als de borrelplank Cé Speciaal. Het diner wordt een feest met heerlijke verse produkten met verrassende lokale ingrediënten. Kortom, heerlijk loungen en socializen met familie en vrienden. En een dansje wagen? Dat mag natuurlijk altijd!

DATA ‘SWINGING SUNDAY GROOVES@CÉ’ MIDDAGEN – VANAF 16.00 UUR
Kijk voor de data's in onze agenda

OVER HET JAZZ CIRCUS COLLECTIVE
Het Jazz Circus Collective bestaat uit een vaste kern van 5 DJ’s die allen hun sporen hebben verdiend over de afgelopen 25 jaar. Zo bundelen zij 125 jaar ervaring in Jazz entertainment. De DJ’s brengen een mix van niet alleen Jazz standards, maar graag voegen zij hier Funk, Latin, Brazil, Nu-Jazz, Fusion en Electro-Jazz aan toe om zo het totale spectrum te bedienen binnen het muziekgenre. Het Jazz Circus Collective is al enkele jaren actief. In korte tijd stonden zij op de meest vooraanstaande evenementen, onder andere 4 jaar op rij onderdeel uitmakend van het North Sea Jazz programma. Daarnaast waren zij te gast als hoofd act tijdens het Breda-, Delft, Leusden- en Amersfoort Jazz Festival. Kortom, een hoge kwaliteit, veel muziekkennis én op de juiste plek@Cé!

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Live Jazzy Sounds@Cé 

Iedere eerste vrijdag van de maand fresh jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’food in brasserie Cé.

Jazzy Sounds@Ce wordt georganiseerd in samenwerking met Eric Timmermans. Als organisator van jazzconcerten in den lande beschikt hij over een zeer groot netwerk van voortreffelijke jazzmusici. U bent vanaf 18.30 uur welkom. Toegang is geheel gratis! Heerlijk dineren en overnachten? Boek dan onze Jazzy Sounds@Cé Special.

OVERZICHT LIVE JAZZY SOUNDS AVONDEN @CÉ:
Kijk voor de data's in onze agenda