X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Openbaar Vervoer

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Naast de verschillende transferia en openbare parkeergarage De Tolbrug is Golden Tulip Hotel Central tevens gemakkelijk bereikbaar per Openbaar Vervoer. Het hotel is dichtbij het Centraal Station 's-Hertogenbosch gelegen, op slechts 7 minuten loopafstand..! Tevens is er een bushalte op 50 meter afstand van het hotel te vinden. 

Voor actuele NS reisinformatie: NS Planner
Voor actuele bus informatie: OV 9292

Alternatieve mogelijkheden:
√ Tegen gereduceerde tarieven parkeren in parkeergarage De Tolbrug gelegen tegenover de ingang van Golden Tulip Hotel Central.
√ De stad 's-Hertogenbosch beschikt tevens over verschillende transferia. Een ideaal alternatief voor parkeren in de binnenstad!
√ Uitgebreide bereikbaarheidsinformatie 's-Hertogenbosch

 

Gratis Binnenstadsbus
Natuurlijk geniet je in ´s-Hertogenbosch van een Bossche bol, een bezoekje aan de Sint-Jan of een dagje winkelen. Maar onze mooie stad heeft nog zoveel meer te bieden. Met de binnenstadsbus ontdek je gratis, comfortabel en snel de leukste highlights van ´s-Hertogenbosch. Ben je geen Bosschenaar en ga je weer terug naar je woonplaats? Met de binnenstadsbus stap je ook gemakkelijk over op stads- en streekbussen en de trein.

Meer informatie : www.goedbezigbus.nl of www.goedbezigbus.nl/binnenstadsbus