X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Parkeer mogelijkheden

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Voor een uitgebreide routebeschrijving: klik hier

Golden Tulip Hotel Central is gelegen in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Het hotel is zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer prima bereikbaar. Het hotel beschikt over 110 eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

Parkeerkelder van Q-park parkeergarage De Tolbrug:
De parkeerkelder van Q-park parkeergarage 'De Tolbrug' bevindt zich in de Tolbrugstraat. Om van de kelder gebruik te kunnen maken, dient u zich direct te melden via de intercom welke bij de entree van de kelder staat. (linkeringang) De receptie zal de rolpoort op afstand openen, waarna u een ticket kunt trekken bij de slagboom. Hierna kunt u op elke vrije plaats in de kelder parkeren. Het ontvangen ticket heeft u tevens nodig om de loopdeur naar Golden Tulip Hotel Central te kunnen openen. Daarnaast is dit ticket tevens uw bewijs dat u op de juiste locatie staat geparkeerd. Bij het inchecken of uitchecken dient dit ticket omgewisseld te worden voor een uitrijkaart tegen de onderstaande gereduceerde tarieven:
- 0 tot 5 uur: € 7,50
- 5 tot 9 uur: € 10,00
- Per overnachting tot 12.30 uur de volgende dag: € 13,75

Let op: Bovenstaande tarieven zijn alleen geldig voor de parkeerkelder van parkeergarage de Tolbrug.

Omleidingen
Voor alle informatie over de wegwerkzaamheden van Rijkswaterstaat kunt u kijken op: http://www.vananaarbeter.nl

Alternatieve mogelijkheden
√ Het Centraal Station 's-Hertogenbosch is op slechts 10 minuten loopafstand!
√ De stad 's-Hertogenbosch beschikt tevens over verschillende transferia. Een ideaal alternatief voor parkeren in de binnenstad!
√ Uitgebreide bereikbaarheidsinformatie 's-Hertogenbosch

Elektrische laadpunten
In het kader van de visie op duurzaamheid zijn er twee oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst. Deze laadpunten zijn enkel beschikbaaar voor gasten van Golden Tulip Hotel Central en er moet van te voren gereserveerd worden. De elektrische laadpunten voor auto's hebben een vermogen van 3,7 kWh per stuk en het stekkertype is ''Mennekes''. Daarnaast beschikt Golden Tulip Hotel Central ook over oplaadpunten voor elektrische fietsen in een afsluitbare parkeergarage.