X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Private Dining Room(s)

FAQ’s

Inchecken

Inchecken vanaf 14:00 uur
Eerder inchecken is mogelijk obv beschikbaarheid.

Uiteraard is het altijd mogelijk om alvast uw bagage af te geven en op te slaan in onze speciale opslagruimte.

Uitchecken

Uitchecken vóór 12.00 uur
Heerlijk uitslapen op zondag en pas om 17.00 uur uitchecken? Boek onze "Lazy Sunday" voor slechts € 17,50 extra per kamer! (mogelijk o.b.v. beschikbaarheid)

Ontbijtbuffet

€ 18,50 per persoon
Speciale kinderen tarieven

Ma t/m vrij: 6.30 uur tot 10.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 11.00 uur
Zondag: 08.00 uur tot 11.30 uur

Valet Parking

€ 13,75 per 24 uur

Gereduceerde tarieven zijn alleen geldig in de parkeerkelder van parkeergarage De Tolbrug, gelegen tegenover de hotelingang. Gelieve de linkerdeur aan te houden en zich te melden via de intercom. De roldeur zal op afstand worden geopend, waarna u uw auto in de parkeerkelder kunt parkeren.

Houd u rekening met de hoogte van de parkeerkelder? Deze is 1.90 mtr.

WiFi

Gratis Wifi in gehele hotel

Cadeau cheque

Geef een Golden Tulip Cadeau Cheque! Deze cadeaubon is geheel naar uw eigen wensen in te vullen. Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Roken & E-smoking

Het hotel is geheel rookvrij. Tegenover de receptie bevindt zich een speciale "rokers" lounge. Ook E-smoking is alleen toegestaan in de rokers lounge.

Greenkey

Sinds 2011 heeft Hotel Central het Gouden Green Key certificaat; het certificaat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Huisdieren

In het gehele hotel zijn er geen huisdieren toegestaan.

Congres- en vergader
classficatie

Sinds 16 september 2011 beschikt het hotel over 4 (van de 5) vergaderhamers. Dat betekent dat onze accommodatie een zakelijke luxueuze uitstraling heeft en voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Bent u op zoek naar een Private Dining room voor uw gezelschap? Dan is onze Golden Tulip zaal een goede keuze. Sfeervol, voorzien van airconditioning en gelijkvloers gelegen. De Golden Tulip zaal heeft een maximale capaciteit voor 16 personen.

Graag met een groter gezelschap in een aparte ruimte dineren? Dit is geen enkel probleem. Private Dining room De Leeuwenborgh is een ideale ruimte voor maximaal 50 personen. Daarnaast beschikken wij tevens over verschillende grote zalen waar u met uw gezelschap geheel in stijl kunt dineren. De zaal wordt voor u sfeervol ingericht geheel naar uw eigen wensen. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw diner. Maak uw gebeurtenis compleet en in eigen stijl!

Wilt u graag onze zalen en ruimtes een keer bekijken, dan bent u uiteraard van harte welkom! Informatie en/of reserveren? U kunt ons 7 dagen per week bereiken op het directe telefoonnummer 073-6.926.926.

Neem eens een kijkje bij ons binnen via de virtuele weg! Ontdek Hotel Central in 360 graden