X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om in een van de mooiste hotels van ’s-Hertogenbosch aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans en neem contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier. Benieuwd? Kijk dan alvast naar onze promotie film Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central of onze Flyer

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central?
Hotel Central biedt verschillende functies aan waarbij alle medewerkers diverse vakgerichte trainingen kunnen krijgen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen. Ook worden je goede ideeën bij ons gewaardeerd en beloond.

Wat biedt Hotel Central:
- een uitgebreid inwerk traject
- goedkoop parkeren (ook buiten werktijd)
- fietsenplan
- gratis bewaakte en afgesloten fietsenstaling
- gratis ontbijt voor vroege dienst & warme maaltijd voor late dienst
- stomerijservice
- studiekostenregeling
- voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels is Nederland

Salaris/ beloning
Je krijgt een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN, er wordt gewerkt met een beloningssysteem, uit betalingen van over uren 150% en er is een aanbrengpremie als je nieuwe collega’s voor ons vindt.

Extra leuk meegenomen:
- korting op sportschool abonnement (Wladimirow)
- korting bij sauna de Thermen
- korting op filmpas voor cinema de Parade
- korting op diverse collectieve verzekeringen

Leuke activiteiten/ acties:
- zomeruitje met heel het team
- nieuwjaarsfeest
- speciale overnachting prijs voor Family & Friends
- weet- waar- je werkt programma : Hierbij mag je samen met je partner, een drie-gangen menu gebruiken, overnachten en ontbijten bij Hotel Central. Kijk wat je collega’s allemaal doen, ervaar hoe het is om gast te zijn én laat achteraf weten wat je opvalt.

 


Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Accountmanager Sales (32 - 38 uur)
De functietitel zegt Accountmanager Sales. Dat klinkt nogal breed, en dat is het ook. Wij zijn een enorm veelzijdig hotel waarin zoveel mogelijk is dat je een echte duizendpoot moet zijn. Maar dan wel een die de grote lijnen op het commerciële vlak uitzet, deze ook bewaakt en daarnaast zelf veel onderweg is. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, je doet het samen met je collega’s van het sales en marketing team. Dat maakt het een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Het gaat om een fulltime baan van 32 tot 38 uur per week met een salarisindicatie van € 2.600 bruto.

Ben jij degene die ervoor gaat zorgen dat zoveel mogelijk gasten kennis mogen maken met ons prachtige hotel? Een hotel waar een warm en familiair gevoel staat voor alles wat we willen uitstralen en kunnen bieden. Je hebt oprechte interesse in mensen en hun verhaal. Een (horecagerichte) HBO opleiding en de nodige ervaring zijn daarvoor natuurlijk onmisbaar. Verder zien we graag dat je in of vlakbij ’s-Hertogenbosch woont of komt wonen en je hebt een rijbewijs nodig. Maar eigenlijk is voor ons de persoon en zijn of haar eigenschappen het belangrijkste. Functieprofiel Accountmanager Sales

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Medewerker Bediening (oproepkracht)
Als gastheer/-vrouw loop je zelfstandig een wijk in de brasserie, of je verzorgt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen! Je hebt ervaring in de bediening en bij voorkeur een opleiding in de horeca. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Hulpkracht Housekeeping (24 uur, 4 dagen)
De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn o.a. verzorgen en vervoeren van interne was (geen kamer/gastenwas), schoonmaken van algemene ruimten en entree’s, schoonmaak van toiletten en de liften, het bijvullen van de minibars en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers. Je hebt ervaring in schoonmaakwerk en spreekt goed Nederlands. De uren zijn verdeeld over 5 dagen per week van 07.30 uur tot 14.15 uur. Eén week per 4 weken begin je om 06.30 uur en werk je tot 13.15 uur. Spreek je vloeiend Nederlands en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! We verwachten wel wat, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Wij bieden je een salaris volgens het Arbeidsvoorwaardenreglement van KHN (€ 9,74 bruto per uur vanaf 21 jaar) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Medewerker nacht schoonmaak (2 nachten per week van 0.00 – 6.30 uur)
Het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes zoals de Brasserie, gangen en lobby. Voor de uitvoering van de functie is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en ervaring hebt in nachtwerk. Ervaring in bedrijfsmatig schoonmaakwerk is een pre. De werknachten zijn wisselend, ook in weekenden en op feestdagen. Behalve het salaris van € 12,50 bruto per uur incl. toeslagen (vanaf 21 jaar) bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding). Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl