X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Vier sterren 'Golden Tulip Hotel Central' bewijst het al ruim 110 jaar: echte klasse is tijdloos. Zo heeft het hotel de meest luxueuze penthouse suite van Noord Brabant en hebben we na een grootscheepse verbouwing deze zomer onze spiksplinternieuwe bar en brasserie Cé heropend. Ons gastvrije team bestaat uit klantgerichte, enthousiaste medewerkers, die er steeds voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central

Manager Sales & Marketing (32 - 38 uur)
We zoeken een sprankelende, positief en onafhankelijk denkende collega, een volwaardig gesprekspartner voor alle partijen. Je wint graag, maar je gaat altijd voor de lange termijn relatie. Je bent analytisch sterk en je communiceert en presenteert helder. Je bent goed op de hoogte van wat er speelt in de markt, kunt de ontwikkelingen analyseren en gaat graag de uitdaging aan om het samen met de directeur opgestelde sales & marketing plan waar te maken. Je bent graag op pad – koude acquisitie hoort erbij! - en maakt gebruik van je netwerk om het omzettarget te halen. Als leidinggevende inspireer en motiveer je het team om samen met jou Hotel Central nog sterker in de markt te zetten. Een horecagerichte HBO opleiding en de nodige ervaring zijn daarvoor natuurlijk onmisbaar. Heb jij 1 tot 2 jaar recente ervaring als Sales Manager, ervaring in de hotellerie en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! Functieprofiel Sales & Marketing Manager.pdf

Medewerker Receptie (fulltime)
Jij bent het visitekaartje van Hotel Central! Je ontvangt onze gasten en wijst hen de weg in én om het hotel. Je bent vriendelijk, gastgericht, alert en stressbestendig. Heb jij een afgeronde MHS opleiding, beheers je de Engelse, Duitse en bij voorkeur ook de Franse taal en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Bartender (38 uur)
Je heet onze binnen- en buitenlandse gasten van harte welkom in de bar en zorgt ervoor dat zij er een plezierige tijd doorbrengen. Ongeacht of ze voor zaken in ‘s-Hertogenbosch zijn, of dat ze voor ontspanning onze mooie stad bezoeken. Je mixt, mengt en schenkt dus niet alleen, maar geeft ook informatie over Hotel Central en ’s-Hertogenbosch. Daarnaast zorg je ervoor dat je werkplek schoon en opgeruimd is, en na afloop van je dienst weer voorbereid is voor de volgende dag. De werktijden zijn van 17.00 uur tot sluitingstijd, 5 dagen per week, ook in de weekenden.

Onze ideale barkeeper is een echt ‘mensenmens’, spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en heeft een creatieve inbreng in onze drankenkaart! Heb jij recente ervaring als barkeeper en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Duty Stagiaire
Als stagiaire dutymanager ben je HET aanspreekpunt van Hotel Central. Het is de bedoeling dat je je veel voor de schermen laat zien, bijv. door het begeleiden van (vaste) gasten naar hun kamer, controle van VIP kamers, oplossen van kleine technische mankementen, ronde door de publieke ruimtes en informatievoorziening aan gasten. Je ondersteunt de afdelingen waar nodig en staat, uit naam van de Adjunct Directeur, gasten te woord in geval van vragen of problemen. Je bewaakt de tevredenheid, de kwaliteit, het comfort en de veiligheid.  Je maakt onderdeel uit van het MT en je valt onder supervisie van de Adjunct Directeur. Naast je werk als Duty Manager is er, afhankelijk van de duur van je stage, ruimte voor een project of afstudeeropdracht. Flyer Dutymanager stagiaire.pdf

Wie ben jij? Een gemotiveerde, zelfstandige, initiatiefrijke en representatieve stagiair(e):
- die een HHS of vergelijkbare horeca opleiding volgt
- die zelfstandig, verantwoordelijk, oplossingsgericht is en ‘oog voor detail’ heeft
- die de moderne vreemde talen beheerst
- met goede commerciële en communicatieve vaardigheden
- die beschikbaar is voor een periode van minimaal 20 weken

Medewerker nachtschoonmaak
Voor 2 nachten per week (van 0.00 uur - 6.30 uur). Het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes zoals de brasserie, gangen en lobby. Voor de uitvoering van de functie is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en ervaring hebt in nachtwerk. Ervaring in bedrijfsmatig schoonmaakwerk is een pré. De werknachten zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Salaris € 12,50 bruto per uur incl toeslagen. Interesse? Wij horen graag van je!

Afwasser (part time)
Je zorgt in deze functie voor het schoonmaken van alle serviesgoed, glaswerk en bestek van het restaurant en de zalen, alsmede de potten, pannen en keukenmaterialen met behulp van een professionele spoelmachine. Na het schoonmaken zet je alles weer terug waar het hoort. Ben jij zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel en heb je doorzettingsvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker Bediening (oproepkracht)
Als gastheer/-vrouw loop je zelfstandig een wijk in de brasserie, of je verzorgt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen! Je hebt ervaring in de bediening en bij voorkeur een opleiding in de horeca. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Aan al onze medewerkers bieden wij diverse vakgerichte trainingen, een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en je mag voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier