X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om in een van de mooiste hotels van ’s-Hertogenbosch aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans en neem contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier. Benieuwd? Kijk dan alvast naar onze promotie film Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central of onze Flyer

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central?
Hotel Central biedt verschillende functies aan waarbij alle medewerkers diverse vakgerichte trainingen kunnen krijgen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen. Ook worden je goede ideeën bij ons gewaardeerd en beloond.

Wat biedt Hotel Central:
- een uitgebreid inwerk traject
- goedkoop parkeren (ook buiten werktijd)
- fietsenplan
- gratis bewaakte en afgesloten fietsenstaling
- gratis ontbijt voor vroege dienst & warme maaltijd voor late dienst
- stomerijservice
- studiekostenregeling
- voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland

Salaris/ beloning
Je krijgt een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN, er wordt gewerkt met een beloningssysteem, uit betalingen van over uren 150% en er is een aanbrengpremie als je nieuwe collega’s voor ons vindt.

Extra leuk meegenomen:
- korting op sportschool abonnement (Wladimirow)
- korting bij sauna de Thermen
- korting op filmpas voor cinema de Parade
- korting op diverse collectieve verzekeringen

Leuke activiteiten/ acties:
- zomeruitje met heel het team
- nieuwjaarsfeest
- speciale overnachting prijs voor Family & Friends
- weet- waar- je werkt programma : Hierbij mag je samen met je partner, een drie-gangen menu gebruiken, overnachten en ontbijten bij Hotel Central. Kijk wat je collega’s allemaal doen, ervaar hoe het is om gast te zijn én laat achteraf weten wat je opvalt.


Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Sous-chef
Jij zorgt ervoor dat onze gasten genieten van heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Ondersteun jij de Chef als flexibele en inspirerende coach voor het keukenteam (11 Fte)? Vind je het leuk om elk kwartaal je bijdrage te leveren aan een nieuwe kaart, waarbij je verse seizoensproducten gebruikt en de perfecte balans weet te vinden tussen traditionele en hippe gerechten? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Hulpkracht Housekeeping (24 uur, 4 dagen)
De werkzaamheden die tot deze functie behoren zijn o.a. verzorgen en vervoeren van interne was (geen kamer/gastenwas), schoonmaken van algemene ruimten en entree’s, schoonmaak van toiletten en de liften, het bijvullen van de minibars en periodieke schoonmaakwerkzaamheden op de hotelkamers. Je hebt ervaring in schoonmaakwerk en spreekt goed Nederlands. De uren zijn verdeeld over 4 dagen per week van 07.30 uur tot 14.15 uur. Eén week per 4 weken begin je om 06.30 uur en werk je tot 13.15 uur én sta je als reserve op het weekendrooster. Spreek je vloeiend Nederlands en woon je in of vlakbij 's-Hertogenbosch? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!

Medewerkers housekeeping voor 4 ochtenden per week (van 05.15 – 8.15 uur)
Het gaat om het schoonmaken van openbare ruimtes zoals Brasserie Cé, gangen, toiletten en lobby. Je werkt op vaste dagen (ma, di, do, vrij) en bent eens per 6 weken reservekracht voor het weekend. Begrijp jij dat een brandschone omgeving belangrijk is voor onze gasten? ben je een vroege vogel die graag de mouwen opstroopt om te zorgen dat alles weer spik en span is voordat onze gasten wakker worden? Dan zoeken we jou! Behalve het salaris van € 9,74 bruto per uur bieden wij je leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland.

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding). Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl