X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Vier sterren Golden Tulip Hotel Central bewijst het al ruim 110 jaar: echte klasse is tijdloos. Wij doen ons motto 'de norm van nu, de waarden van toen' iedere dag opnieuw eer aan. Dat kan natuurlijk alleen met de juiste mensen. Ons gastvrije team bestaat dan ook uit klantgerichte, enthousiaste medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central

Administratief Assistent (m/v 24 uur)
Je hoofdtaak is het verzorgen van de day-auditing. Je verricht cijfermatige controles en signaleert verschillen, je brengt gecodeerde boekingsstukken in en ondersteunt de controllerwaar mogelijk. Heb jij een MHS-opleiding, administratieve ervaring en woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken! We verwachten wel wat van je, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Wij bieden jou een gepast salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring, startindicatie € 1095 bruto bij 24 uur) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Medewerker Bediening (oproepkracht)
Als gastheer/-vrouw loop je zelfstandig een wijk in de brasserie, of je verzorgt gasten tijdens vergaderingen, diners of feesten. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen! Je hebt ervaring in de bediening en bij voorkeur een opleiding in de horeca. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Zelfstandig Werkend Kok (fulltime)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Zoek jij een leer-werkplek voor je koks-opleiding?
Wij ontvangen jaarlijks met veel plezier een aantal leerlingen en stagiaires met hart voor de horeca. In de zomer van 2017 gaan wij onze brasserie ‘Central’ grondig verbouwen. Ook voor onze keukenbrigade gaat er dan het een en ander veranderen. Zoek jij een leerplaats waar je mag meedenken en bijdragen aan deze bijzondere fase? Als vier sterren hotel hebben wij er belang bij om jou goed op te leiden. Er zijn dan ook verschillende leermeesters op de diverse afdelingen (bediening, front office, keuken, etc.) Je krijgt als leerling een vaste leermeester op je afdeling toegewezen die je gedurende je opleiding begeleidt. Uiteraard ontvang je een gepaste stage- en onkostenvergoeding. Bovendien mag je in de loop van het jaar je ouders en begeleider van school uitnodigen voor een leerlingendiner wat je samen met de andere leerlingen voorbereid. De smaak te pakken?

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding)

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central:
Aan al onze medewerkers bieden wij diverse vakgerichte trainingen, een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. goedkopere parkeergelegenheid, een studiekostenvergoeding en je mag voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen.

Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier