X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Gastvrij aan de slag bij Central

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt het je leuk om in een van de mooiste hotels van ’s-Hertogenbosch aan de slag te gaan? Grijp dan nu je kans en neem contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl of klik hier voor een sollicitatieformulier. Benieuwd? Kijk dan alvast naar onze promotie film Promotiefilm Vacature Golden Tulip Hotel Central.

Waarom werken bij Golden Tulip Hotel Central?
Hotel Central biedt verschillende functies aan waarbij alle medewerkers diverse vakgerichte trainingen kunnen krijgen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Als je volgens rooster werkt houden we zoveel mogelijk rekening met bijvoorbeeld vaste sportavonden en andere roosterwensen. Ook worden je goede ideeën bij ons gewaardeerd en beloond.

Wat biedt Hotel Central:
- een uitgebreid inwerk traject
- goedkoop parkeren (ook buiten werktijd)
- fietsenplan
- gratis bewaakte en afgesloten fietsenstaling
- gratis ontbijt voor vroege dienst & warme maaltijd voor late dienst
- stomerijservice
- studiekostenregeling
- voor € 25 per nacht overnachten in alle Golden Tulip Hotels in Nederland

Salaris/ beloning
Je krijgt een gepast salaris volgens het arbeidsvoorwaardenreglement van KHN, er wordt gewerkt met een beloningssysteem, uit betalingen van over uren 150% en er is een aanbrengpremie als je nieuwe collega’s voor ons vindt.

Extra leuk meegenomen:
- korting op sportschool abonnement (Wladimirow)
- korting bij sauna de Thermen
- korting op filmpas voor cinema de Parade
- korting op diverse collectieve verzekeringen

Leuke activiteiten/ acties:
- zomeruitje met heel het team
- nieuwjaarsfeest
- speciale overnachting prijs voor Family & Friends
- weet- waar- je werkt programma : Hierbij mag je samen met je partner, een drie-gangen menu gebruiken, overnachten en ontbijten bij Hotel Central. Kijk wat je collega’s allemaal doen, ervaar hoe het is om gast te zijn én laat achteraf weten wat je opvalt.


Ter aanvulling van ons team zoeken wij momenteel:

 

1e medewerker bediening/ supervisor
Als 1e medewerker verzorg je gasten in de Brasserie, tijdens vergaderingen, diners of feesten. Je adviseert over wijn en spijs, zorgt ervoor dat de personele bezetting aangepast is aan de drukte van het moment, houdt het overzicht in de verschillende wijken, stuurt bij en steekt je handen uit de mouwen daar waar dat nodig is. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen en bent daarin een voorbeeld voor je collega’s! Daarnaast vind je het leuk om processen te blijven verbeteren en betrek je het team daarbij. Je begrijpt dat ervaring in de bediening en een opleiding in de horeca hierbij onmisbaar is. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, en liefst ook Duits en/of Frans. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Oproepkracht bediening (weekend-/bijbaan)
Je vindt het leuk om onze gasten te ontvangen in Brasserie Cé, of in het zalencomplex tijdens vergaderingen, diners of feesten. Je steekt je handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen! Ervaring in de bediening is handig, maar niet nodig, je kunt het vak ook bij ons leren! Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels. Je geniet van wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Woon je in ’s-Hertogenbosch of omgeving, dan ben jij misschien degene die we zoeken! We verwachten wel wat van je, en daar stellen we natuurlijk ook iets tegenover. Behalve een leuke baan in het enthousiaste team van onze Brasserie Cé, bieden wij jou een gepast salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zelfstandig werkend kok (38 uur)
Jij legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten! Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Medewerker nacht schoonmaak voor 1 zaterdagnacht per 2 weken (van 0.00 – 6.30 uur)
In deze bijbaan maak je openbare ruimtes schoon zoals de Brasserie, gangen en lobby. Voor de uitvoering van de functie is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en ervaring hebt in nachtwerk. Ervaring in bedrijfsmatig schoonmaakwerk is een pre. Je werkt om de week op zaterdag ook op feestdagen.Behalve het salaris van € 12,50 bruto per uur incl. toeslagen (vanaf 21 jaar) bieden wij je prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor alle vacatures geldt: werktijden en -dagen zijn wisselend, ook in de weekenden en op feestdagen. Woonachtig max 20 km van 's-Hertogenbosch (geen reiskostenvergoeding). Prima secundaire arbeidsvoorwaarden.Daaronder vallen bijvoorbeeld goedkope parkeergelegenheid en een speciale prijs van € 25 per overnachting als je verblijft in een ander Golden Tulip hotel in Nederland. Als je geïnteresseerd bent en/of een functieomschrijving wilt ontvangen, neem dan contact op met Heleen Ooteman (HR Adviseur) of mail naar pz@hotel-central.nl