X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Bourgondisch 's-Hertogenbosch 2017 07-09-2017

Het culinaire buiten evenement Bourgondisch 's-Hertogenbosch vind plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 september 2017. U kunt Bourgondisch 's-Hertogenbosch vinden op de Parade in de schaduw van de prachtige kathedraal basiliek Sint Jan.

Bourgondisch 's-Hertogenbosch komt vanaf 2015 -naast de gebruikelijke presentatie van lokale en regionale restaurants- met een attractief nieuw programma waar foodbeleving, foodpresentaties en kookworkshops centraal staan. Het evenement volgt hiermee de zich snel ontwikkelende trends in de foodbranche. Pieter Bak licht alvast een tipje van de sluier op: 'Bourgondisch 's-Hertogenbosch is een evenement in beweging. Innovatie gaat ook aan een evenement als dat van ons niet voorbij. Om het succes te kunnen blijven garanderen, volgen wij de branche en beogen wij ook de groei van het aantal bezoekers en deelnemers. Wij merken een toename van de jonge generatie en dat betekent dat wij ook de wensen van deze doelgroep willen dienen.' De huidige foodliefhebber wil BELEVEN.

Zelf koken op Bourgondisch ’s-Hertogenbosch! Koken met collega’s, kookclub, vrienden of familie
VERDIEPING in kooktechnieken, ingrediënten en bereidingswijzen doe je op Bourgondisch 's-Hertogenbosch!

Openingstijden:
Donderdag 7 september 17.30 - 01.00 uur (relatieavond/besloten)
Vrijdag 8 september 16.00 - 01.00 uur
Zaterdag 9 september 14.00 - 01.00 uur
Zondag 10 september 14.00 - 23.00 uur

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: van vrijdag 8 t/m zondag 10 september a.s. op de Parade in het centrum van 's-Hertogenbosch. Donderdag 7 september is het relatieavond (alleen kaarten verkrijgbaar in voorverkoop).

Kaartverkoop
Houd de site in de gaten voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop: www.bourgondisch-s-hertogenbosch.nl .