X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017 23-10-2017

STEM NU OP ONS!
Wij, als team van Hotel Central zijnde, zijn erg trots dat we genomineerd zijn voor ‘Beste Vergaderlocatie van het jaar 2017’. We zouden het erg leuk vinden als U op ons stemt via de link hieronder!

www.bestevergaderlocatievanhetjaar.nl/stem

Waarom stemmen op Golden Tulip Hotel Central?
Golden Tulip Hotel Central is een unieke meetinglocatie in 's Hertogenbosch, waarbij de Bourgondische gastvrijheid hoog in het vaandel staat. 's Hertogenbosch ligt op een zeer centrale locatie voor diverse belangrijke verbindingspunten in de (inter)nationale vergadermarkt. Door de gastvrijheid van onze medewerkers van de aanvraag van de reservering, het verblijf en de facturatie willen wij in samenspraak met de opdrachtgever de optimale customer journey realiseren met een effectief / geslaagde meeting als doelstelling. Samen en voor onze gasten!

Van 1 september tot en met 31 december 2017 kan er gestemd worden voor de MEETINGS Awards 2017. De Awards voor 'Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2017' zal op 22 januari uitgereikt zal worden. We hopen natuurlijk dat we deze mooie Award in ontvangst mogen nemen!