X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Erasmus Festival Brabant 2017 05-11-2017

Stichting Erasmus Festival Brabant is opgericht in 2000 vanuit het idee om rondom de uitreiking van de Erasmusprijs een festival te organiseren in ’s-Hertogenbosch. De Erasmusprijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of instelling die een buitengewone bijdrage heeft geleverd op het gebied van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en de kunsten, in Europa en daarbuiten.

Dit jaar wordt het festival voor de elfde keer organiseert door de Stichting Erasmus Festival Brabant . De Stichting Praemium Erasmianum heeft de Erasmusprijs 2017 toegekend aan de Canadese cultuursocioloog Michèle Lamont (1957). Zij is hoogleraar Sociologie aan Harvard University en ontvangt de prijs voor haar geëngageerde bijdrage aan het onderzoek in de sociale wetenschappen naar de relatie tussen kennis, macht en diversiteit.

Het festival zal plaats vinden op 5 november tot 13 december. Het progamma kunt U terug vinden op de de site van de Stichting Erasmus Festival Brabant. Hier kunt U zich inschrijven voor de vele evenementen die plaats zullen vinden.