X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

World Press Photo Exhibition 2017 18-11-2017

Van 18 november t/m 8 december 2017 staat World Press Photo Den Bosch in de Willem Twee kunstruimte.

 Internationale fototentoonstelling
Van Amsterdam tot Mexico-stad en van Rome tot Barcelona. De tentoonstelling van World Press Photo 2017 is in meer dan honderd steden te zien en wordt door miljoenen mensen bezocht. Stichting Wereldbeelden en Canon Nederland brengen de World Press Photo 2017-tentoonstelling naar Den Bosch. In november komen de prijswinnende foto’s van de grootste journalistieke fotowedstrijd ter wereld voor het eerst naar Willem Twee kunstruimte.

Meer informatie: www.worldpressphotodenbosch.nl

Wereldbeelden in Den Bosch
Stichting Wereldbeelden zet zich in om meer aandacht te vestigen op internationale beelden in de stad en regio en daagt het publiek uit om stil te staan bij hoe de buitenwereld zich ontwikkelt.

“Door de komst van World Press Photo naar Den Bosch, maken we belangrijke ontwikkelingen – van terreurdreiging tot milieuramp – bespreekbaar”, zegt Ruud Geven, voorzitter van Stichting Wereldbeelden.

Joop van Boerdonk, Algemeen Directeur van Canon Nederland, vertelt: “Bij Canon zijn we ons als geen ander bewust van de kracht van video en fotografie. Daarom is Canon al meer dan 25 jaar sponsor van Stichting World Press Photo. Wij zijn trots dat wij elk jaar ’s werelds beste fotojournalisten kunnen aanmoedigen om hun verhaal te vertellen met behulp van beelden.”