X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Live Cooking Fruit de Mer proeverij 19-11-2017

Zin in een gezellige, culinaire zondagmiddag? Dan zijn onze Live Cooking Proeverijen vast en zeker iets voor u! In samenwerking met Nico Zwarthoed van viswinkel Visch en Pascale Fagel organiseren wij op zondag 19 november de Fruit de Mer proeverij in onze 14e eeuwse gotische gewelvenkelder 'De Hoofdwacht'.

FRUIT DE MER PROEVERIJ INCLUSIEF BIJPASSENDE WIJNEN - € 49,50 PER PERSOON
Datum         Zondag 19 november 2017
Tijden         14.00 uur tot 17.00 uur
Het beste uit de oceaan, het water loopt je direct in de mond. Neem een fris wit wijntje en geniet van oesters, mosselen,
zeebaars en andere heerlijkheden ‘All from the Sea’…een waar Fruit de Mer festijn!

FRUIT DE MER MENU
Ontvangst met drie verschillende bereidingen van oesters
**
Geschroeide makreel, quinoa, ras el hanout, tartaar van scheermessen met Granny Smith en rode biet van de Green Egg
**
Kreeftenbisque, Zeeuwse mosselen, whiskeyroom en zeekraalbrood
**
Zeebaars, korst van parmezaan en amandel, pompoencrème, gekonfijte aardappel, venkel met gebakken beukenzwammetjes en verse kokkels
**
Cheesecake van pompoen en specerijen, koffie parel, zand van witte chocolade en karamel seasalt
**
Koffie of thee met zeevruchtenbonbons

AANMELDEN? DAT KAN....!
Vraag het onze collega’s, dan reserveren wij alvast voor u een ‘Live Cooking’ tafel. Bellen of mailen kan uiteraard ook altijd.
Telefoon 073-6.926.926 - Mail info@hotel-central.nl