X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Open huis in Golden Tulip Hotel Central 26-11-2017

Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest, bruiloft of diner? Loop vandaag gerust even binnen om vrijblijvend onze mogelijkheden te komen bekijken.

De prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht, die onlangs geheel vernieuwd is, is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. Het reserveren van ‘Show Cooking’ zal zorgen voor dat extra bijzondere tintje, waar u juist naar op zoek bent!

Bruiloften
Wij verzorgen uw huwelijksdag compleet van A tot Z verzorgen. Aan alles wordt aandacht besteed om uw dag bijzonder en onvergetelijk te maken! Wij zijn van mening dat iedere gelegenheid uniek is en daarom een compleet eigen invulling vereist. In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. En die zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central!

Na afloop kunt u heerlijk nagenieten in ons gloednieuwe penthouse met een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje centrum 's-Hertogenbosch. Ook ie het mogelijk om te proosten en te toosten op de dakterras met uw dierbaren tijdens deze bijzondere dag.

Feesten & partijen
Wie iets bijzonders te vieren heeft en op zoek is naar een locatie met veel mogelijkheden kiest voor Central. Uw verjaardag, personeelsfeest, jubileum of familie uitje? Ons team is u graag van dienst! Wij geven iedere gelegenheid een complete invulling geven, precies zoals u dat wenst. Een sfeervolle receptie in de Moriaenbar of een spetterend feest in de unieke 14e eeuwse gotische gewelvenkelder? Ook culinaire diners, stijlvolle High Tea’s en smaakmakende brunches behoren tot de mogelijkheden. De uiteindelijke keuze is geheel aan u.

Culinaire verwennerij
Al uw culinaire wensen worden tot in de kleinste puntjes verzorgd door de keukenbrigade. Wat dacht u van een heerlijk Walking dinner?? Of misschien een oer-Hollandse bitterbal met een blokje verse boerenkaas? Een uitgebreid warm en koud buffet of juist een culinair geserveerd diner met mooie bijpassende wijnen? Ook bij het kiezen van passende muziek tijdens uw diner of borrel helpen wij u graag een handje.

Overzicht van de data in 2017
√ Zondag 5 februari 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur
√ Zondag 30 april 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur
√ Zondag 24 september 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur
√ Zondag 26 november 2017 van 11.00 uur tot 17.00 uur

Laat u verrassen en doe mee met de rondleiding, verzorgd door onze medewerker Jack van Schaik. De rondleiding start om 16.00 uur met een kopje koffie of thee. Deelname is geheel gratis! U dient zich van te voren in te schrijven. Informatie en/of inschrijven: Vraag het onze medewerkers of bel 073-6.926.926