X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

BitterBallenBorrel 07-12-2017

BitterBallenBorrel Den Bosch is een informele inspirerende netwerkborrel voor ondernemers, managers, directeuren rond Den Bosch.

BitterBallenBorrel®
BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties. Ruim 100.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

beUnited
BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, met ruim 100.000 leden het sterkst netwerk van Nederland en organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.

Programma
Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft

17.00 uur Opening
- Netwerken met BitterBallen
- Masterclass
- Verloting “Het Bedrijf”
- Presentatie “Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting
20.15 uur beUnited Diner

Aanmelden
BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen en zonder lidmaatschapskosten.  De bitterballen zijn gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening. Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst met het oog op de kwaliteit van het netwerken.  Aanmelden kan via de website of via e-mail.

Organisatieteam
BitterBallenBorrel de Bosch vindt iedere 1e donderdag van de maand plaats en wordt georganiseerd door en voor ondernemers uit Den Bosch e.o.

Parkeren
Parkeren kan tegen het speciale tarief van 2,–  in de parkeerkelder van Hotel Central van parkeergarage De Tolbrug. Het Centraal Station ‘s-Hertogenbosch ligt op slechts 7 minuten loopafstand.

Meer informatie:
Website              www.bitterballenborrel.nl
Email                   denbosch@bitteballenborrel.nl