X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Open Huis in Golden Tulip Hotel Central 15-04-2018

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw feest, bruiloft of diner? Kom zelf kijken! Wij nodigen u graag uit voor een hapje en een drankje tijdens een van onze Open Huis dagen in Golden Tulip Hotel Central.

Overzicht van de data
√ Zondag 15 april 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur
√ Zondag 1 juli 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur
√ Zondag 23 september 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur
√ Zondag 25 november 2018 van 11.00 uur tot 16.00 uur

Wilt u reserveren, informatie en/of een rondleiding om alle mogelijkheden te komen bekijken? Laat het ons weten! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het directe telefoonnummer 073-6.926.926. Wij verwelkomen u en uw gasten graag.

BRUILOFTEN
Uw huwelijksdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Daarom is Golden Tulip Hotel Central dé perfecte locatie voor deze historische dag.

Wij verzorgen uw huwelijksdag compleet van A tot Z. Aan alles wordt aandacht besteed om uw dag bijzonder en onvergetelijk te maken! In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. En die zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Na afloop kunt u heerlijk nagenieten in ons gloednieuwe penthouse met een prachtig panoramisch uitzicht over de markt en hartje centrum 's-Hertogenbosch. 

Ook elkaar officieel het JA woord geven is mogelijk in Central! Tussen 14.00 uur en 15.00 uur zal ook de heer Bert Kroon, trouwambtenaar van de Gemeente ’s-Hertogenbosch, aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn ook aangesloten bij Open Toptrouwloactie Route, kijk voor meer informatie op de website: Open Toptrouwloactie Route

FEESTEN & DINERS
Wie iets bijzonders te vieren heeft en op zoek is naar een locatie met veel mogelijkheden kiest voor Central. Uw verjaardag, personeelsfeest, jubileum of familie uitje? Ons team is u graag van dienst! Wij geven iedere gelegenheid een complete invulling, precies zoals u dat wenst. Een sfeervolle receptie in de Moriaenbar of een spetterend feest in de unieke 14e eeuwse gotische gewelvenkelder? Ook culinaire diners, stijlvolle High Tea’s en smaakmakende brunches behoren tot de mogelijkheden. De uiteindelijke keuze is geheel aan u. 

De prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht, die onlangs geheel vernieuwd is, is nu inzetbaar voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, sfeervolle recepties, culinaire diners en is een officiële trouwlocatie voor een bijzondere bruiloft. Het reserveren van ‘Show Cooking’ zal zorgen voor dat extra bijzondere tintje, waar u juist naar op zoek bent!

U kunt zich ook culinair in de watten laten leggen in Cé - Brasserie Eten en Drinken of in onze Private Dining room De Leeuwenborgh.