X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Sense in de Tuin der Lusten 19-04-2018

Met Dennis Middeldorp op culinair avontuur in 'De tuin der lusten'
Dennis Middeldorp van sterrenrestaurant Sense in 's-Hertogenbosch is een echte Bosschenaar. Iemand die net als hij onlosmakelijk verbonden is aan 's-Hertogenbosch, is schilder en grootdenker Jheronimus Bosch. Als kleine jongen was Dennis al door hem gefascineerd. Op de markt keek hij naar het grote standbeeld van Bosch en thuis in de woonkamer hing 'De Tuin der Lusten' (nou ja, een replica dan). Met dezelfde toewijding waarmee Jheronimus Bosch schilderde, staat Dennis in de keuken. Dennis: "Net als Jheronimus Bosch denk en werk ik out of the box, verrassend, soms op het randje. Dat maakt zijn werken en mijn gerechten spannend. Dat heeft mij geïnspireerd om dit speciale menu samen te stellen. Ga je met mij mee op een culinair avontuur in 'De tuin der lusten?'."

Data
19 april: diner | 20 april: lunch | 21 april: lunch en diner | 22 april: lunch

Prijs
All-in arrangementsprijs voor lunch: € 130,-- per persoon. (welkomstdrankje, amuses, 4-gangen 'Tuin der lusten' menu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee).
All-in arrangementsprijs voor diner: € 147,50 per persoon. (welkomstdrankje, amuses, 5-gangen 'Tuin der lusten' menu, wijnarrangement, tafelwater, koffie/thee).

Ontvangst
Lunch: 12.00 uur.
Diner: 19.00 uur.

Locatie
Pop-up restaurant GAST is gevestigd in de Mariakapel van het Gasthuiskwartier, Burg. Loeffplein 70 E, 5211 RX 's-Hertogenbosch.

Kijk voor meer informatie op de website.