X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Het Nederlands Speciaalbier Festival 06-05-2018

Op zondag 6 mei aanstaande vindt in hartje ’s-Hertogenbosch voor de vijftiende keer het Nederlands Speciaalbier Festival plaats. De festivallocatie is de Parade, het plein naast de beroemde Sint-Janskathedraal. Tijdens dit proeffestival kunnen de bezoekers kennis maken met de vaak bijzondere speciaalbieren van de verschillende (kleinere) Nederlandse brouwerijen.

Op het Nederlands Speciaalbier Festival presenteren 48 speciaalbier brouwerijen uit heel Nederland in een eigen “kraam” een diversiteit aan speciaalbieren. Het festival vindt plaats op de Parade in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch.

Geniet, maar drink met mate, is deze dag één van de vuistregels.

Entree tickets
Voor het festival heb je een entreeticket nodig. Mochten we niet uitverkocht zijn dan kun je op de dag van het festival (zondag 6 mei) bij de ingang een ticket kopen. Het ticket wordt bij de ingang gescand. Tegen inlevering van dit ticket ontvang je gratis het speciale Festivalglas, twee festivalmunten (á € 2,60), het Festivalboekje waarin alle brouwers staan vermeld met een omschrijving van hun bieren en toegang tot de toiletvoorzieningen.

Kosten
Entreeticket voor 2018 kost € 17,- (ex fee € 0,99 per ticket en € 0,79 per iDEAL transactie) in online voorverkoop .
Hiervoor krijg je:

  • Toegang tot het festivalterrein
  • Twee muntjes á € 2,60
  • Festivalglas
  • Festivalboekje
  • Toegang tot toiletvoorzieningen

Muntjes kosten € 2,60 per stuk waarvoor speciaalbier, frisdrank en food kan worden gekocht.

Openingstijden
Het festivalterrein is geopend van 12:00 – 19:00 uur