X
Maak direct uw reservering

Bel +31(0)73 - 6 926 926 voor hulp of informatie of mail naar info@hotel-central.nl

Brandloyalty Vestingloop 2018 27-05-2018

Op zondag 27 mei 2018 vindt de dertiende editie van de BrandLoyalty Vestingloop plaats. De voorbereidingen rondom het gehele programma en de verschillende looponderdelen zijn in volle gang.

De Vestingloop is het gezelligste en best georganiseerde recreatieve loopevent van Zuid-Nederland waarbij er voor individuele deelnemers, families, vrienden, collega's en kids uiteenlopende loopafstanden en aantrekkelijke ontmoetingsmogelijkheden mogelijk zijn.

De afstanden:
- 5 km Para Run
Tijdens de 13e editie van de BrandLoyalty Vestingloop bieden we ook mindervalide runners de mogelijkheid om aan het gezelligste hardloopevent van Zuid-Nederland deel te nemen. Ben je visueel gehandicapt, een wheeler of ren je bijvoorbeeld op blades? Doe ook mee! De 5 km Para Run deelnemers (en eventuele begeleiders die gratis meedoen) starten vanuit een eigen vak. Uiteraard zorgen wij voor aangepaste faciliteiten.

- Grasso trimloop; 5-10 of 15 km
Voor de beginnende lopers is er de 5 kilometer, de geoefende lopers kunnen hun krachten meten op de 10 en 15 kilometer Grasso trimloop.

- Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop; 5-10 of 15 km
Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen! Dat vind je allemaal bij de bedrijvenloop van de BrandLoyalty Vestingloop. Samen met je baas, collega of zakenrelatie hardlopen door 's-Hertogenbosch. Vorm een team en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn!

- Van den Udenhout Wedstrijdloop 15 km
De Van den Udenhout wedstrijdloop over 15 km is bij de Atletiekunie aangemeld en IAAF gecertificeerd. Deelname is alleen mogelijk voor leden van de Atletiekunie. Dit kan in de volgende categorieën: MSEN, M35, M45, M55+, VSEN, V35 en V45+.

- Rabobank kids run 1 km
Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen GRATIS deelnemen aan de 1 km kids run. Rennend door de stad en met rode konen finishen aan de voet van de Sint Jan. Een parcours om van te dromen en een leuke en gezellige plek voor je ouders, opa's en oma's en vrienden om je aan te moedigen. Uiteraard krijg je na deze fantastische prestatie een medaille uitgereikt.

Kijk voor meer informatie op: www.vestingloop.nl