Je bereidt luxe lunches, stijlvolle diners, draait een drukke á la carte lunch voor onze brasserie én verzorgt uitgebreide buffetten tot in de puntjes; je houdt dus van afwisseling! Een afgeronde koksopleiding niveau 3 en de nodige ervaring is daarom onmisbaar. Je hebt gevoel voor kwaliteit en smaak, gecombineerd met snelheid en creativiteit in de moderne keuken. Ben jij een enthousiaste teamplayer en ga je graag de uitdaging aan om met onze keukenbrigade steeds de kaart te vernieuwen? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!
De Baan
Wie ben jij?
Je begrijpt dat ervaring als kok en een opleiding hierbij onmisbaar is. Met jouw passie voor gastvrijheid geniet je van de wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Je bent enthousiast en je vind het leuk om samen met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Daarnaast beschik je over onderstaande kwaliteiten:
Wat wij bieden
Je kunt je ontwikkelen in deze functie. Wij zijn een organisatie die meedenkt met onze medewerkers en die medewerker ook graag kansen biedt.
Word jij ook onderdeel van deze Bossche familie?
Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur) pz@hotel-central.nl
Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur aanwezig op maandag- en donderdagochtend, dinsdag hele dag) via 073-6926926. Of stuur een mailtje naar pz@hotel-central.nl