Als medewerker bediening verzorg je gasten in de Brasserie, tijdens vergaderingen, diners of feesten. Je adviseert over wijn en spijs, zorgt ervoor dat de personele bezetting aangepast is aan de drukte van het moment, houdt het overzicht in de verschillende wijken, stuurt bij en steekt je handen uit de mouwen. Waar je ook ingeroosterd wordt, je probeert altijd de verwachtingen van je gasten te overtreffen.
De Baan
Wie ben jij?
Voor deze functie is ervaring in de horeca niet noodzakelijk wij leren je graag alles over dit prachtige vak. Je werkt op wisselende werktijden en –dagen, ook als dat op feestdagen is. Je bent enthousiast en je vindt het leuk om samen met het team te zorgen voor een goed draaiend restaurant. Daarnaast beschik je over onderstaande kwaliteiten:
Wat wij bieden
Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een organisatie die open staat voor ideeen met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen, je hoeft ze alleen nog maar te pakken.
Word jij ook onderdeel van deze Bossche familie?
Ben je net zo enthousiast als wij? Stuur een mailtje met je motivatie en CV naar Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur) pz@hotel-central.nl
Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je telefonisch contact opnemen met Marscha Smeets-van Wijk (HR adviseur aanwezig op maandag- en donderdagochtend, dinsdag hele dag) via 073-6926926. Of stuur een mailtje naar pz@hotel-central.nl